Hvis du har prøvet det – kan du huske det. Uanset ens alder, sker der noget når man tænder maskinen og skum, sne, konfetti eller røg farer ud i lokalet. Alle børn får lys i øjnene, og alle barnlige sjæle sætter pris på, at du sætter ekstra effekter til – det ER ganske enkelt, virkelig sjovt.

Uanset om du søger et let røgslør, der hænger elegant i luften og gør lyseffekterne tydelige, eller om festen virkelig skal have et ekstra drag over nakken, har vi den gimmick der gør, at folk husker aftenen. Vi leverer både til diskoteker, privat-, og firmafester, og sørger for, at dine gæster får en uforglemmelig oplevelse. Det bliver nemlig aldrig gammelt at have det sjovt.

Vores udstyr er udvalgt til at skulle være af høj kvalitet, og altid let at opstille og betjene. Derfor ankommer det altid pakket og klart, med alle nødvendige kabler, så du kun skal sætte stikket i, hælde væske på, og trykke på knappen. Når du bestiller, hjælper vi selvfølgelig også med at finde den rigtige mængde røg-, sne-, eller skumvæske, og tager naturligvis ubrugt væske retur.

Vi glæder os meget til at hjælpe dig med at gøre din fest ekstra speciel, så kontakt os meget gerne! Vi besvarer alle spørgsmål, og supplerer gerne med rådgivning og sparring omkring både effekterne, lyden og lyset.

Titel

Go to Top