Den gode lyd gør forskellen. Vi sørger for både højttalere og mikrofoner, i en let opstilling der er nem at betjene. Alt pakkes, så vi er 100% sikre på, at du har alt du skal bruge, vores anlæg er udvalgt på baggrund af deres høje kvalitet, og lette opstilling. Du behøver altså ikke eksperthjælp, når du skal sørge for at dit arrangement får den helt perfekte lyd – uanset festens størrelse. Vores udstyr egner sig derfor fantastisk til:

Fester – af alle slags, møde med talere, konferencer, modeshows… og alt derimellem. Vi har lydudstyr til det hele.

Vores udstyrspakker er sammensat så du let kan finde den rigtige størrelse anlæg til dit arrangement. Forskellen på, om du forventer 10 gæster eller 500 til en konference, en privatfest eller et halbal, er altså bare hvilket anlæg du skal vælge. Alt udstyr kommer færdigpakket, klar til opsætning og med alle de nødvendige kabler.

Bruger du lydudstyret til fest, anbefaler vi denne kompakte mixer med bluetooth, som kan betjenes uden AUX-stik. Udover at give anlægget en bluetooth-funktion, forbedrer den lyden, og giver den et boost, så du kan være sikker på musikken også når bagerste række. Det betyder altså at alle nyere telefoner let kan sættes til, at du let kan tilslutte trådløs mikrofon, og at køen omkring anlægget bliver lettere at styre.

Hvis du er i tvivl om hvilket anlæg der passer til dig, har spørgsmål til udstyret eller søger sparring omkring lyd til din fest, skal du være velkommen til at kontakte os – så hjælper vi dig med at finde det anlæg der passer bedst til dig.

Titel

Go to Top