Vi mener der er en vis sandhed i ordene: ”Man må aldrig gå ned på udstyr”. Når du forsøger at illustrere en pointe, fremvise produkter eller formidle et budskab, vil du oftest opdage, at dit publikum har ligeså meget brug for at kunne se dig, som at høre dig.
Vi har derfor sørget for alt det udstyr der skal til, så din besked bliver serveret på den måde som dine tilhørere forstår. Det visuelle er meget ofte, ligeså vigtigt som det auditive.

Projektor og AV er blot en lille del af vores udlejning – vi kan naturligvis også være behjælpelige på lyd og lys.

De steder hvor man typisk har brug for visuelt materiale, som f.eks. til møder, messer, konferencer, erhvervsrelaterede fester o. lign., er det vigtigt at have udstyret på plads. Vi har et bredt udvalg af både trådløse, diskrete mikrofoner, forstærkere, skærme, lærreder og projektorer, som giver et professionelt udtryk, og får dit budskab klart igennem.

Alt vores udstyr er på forhånd indstillet korrekt, i garanteret god stand, og overskueligt at sætte op. Skulle du dog ikke være tryg ved at stå med ansvaret for det tekniske, sender vi meget gerne en mand ud som sørger for, at alt det tekniske fungerer som det skal – nogen gange er der nemlig ikke plads til fejl.

Vælg det rigtige udstyr

Projektering kan vises på lærred eller en hvid væg, dog kræver det at væggen er plan og helt hvid, ellers kan det give et forkert billede.
Infoskærme kan også være en god løsning, hvis budskabet skal ud, her kan der vises dagsorden, tidsplaner, powerpoint, billeder mm.
Storskærm er mere og mere brugt, vi har det ikke vist nedenfor, men ønskes der storskærm så kontakt os, og vi rådgiver i forhold til størrelse, afstand mm.

Talerstol er gerne brugt i forbindelse med foredrag, konferencer,infomøder osv. Foran på vores talerstol, er der indbygget infoskærm, denne kan f.eks. vise firmalogo, dagsorden, tidsplan mm.
Lyden er vigtig – derfor har vi et større udvalg at mikrofoner, bøjlemikrofon, knaphulsmikrofon, håndholdt mikrofon, både trådløse og kablet modeller. Til vores talerstol har vi en bordmikrofon med knap, så man nemt kan tænde og slukke for den efter behov.

 

Projektor og AV, kan virke forvirrende for den uerfarne, men har du spørgsmål til, hvilket udstyr der passer til din begivenhed, levering eller opsætning, eller måske brug for en hjælpende hånd til det tekniske, skal du være meget velkommen til at kontakte os. Så sørger vi for at alt forløber som det skal, og at du får ro i sindet og styr på det tekniske.

Vi giver gerne rådgivning så det bedste resultat opnås indenfor budgettet, -og Du kan føle dig tryg.

Titel

Go to Top