Vi mener der er en vis sandhed i ordene: ”Man må aldrig gå ned på udstyr”. Når du forsøger at illustrere en pointe, fremvise produkter eller formidle et budskab, vil du oftest opdage at dit publikum har ligeså meget brug for at kunne se dig, som at høre dig. Vi har derfor sørget for alt det udstyr der skal til, så din besked bliver serveret på den måde som dine tilhørere forstår. Det visuelle er meget ofte, ligeså vigtigt som det auditive.

De steder hvor man typisk har brug for visuelt materiale, som f.eks. til møder, messer, konferencer, erhvervsrelaterede fester o. lign., er det vigtigt at have udstyret på plads. Vi har et bredt udvalg af både trådløse, diskrete mikrofoner, forstærkere, skærme, lærreder og projektorer, som giver et professionelt udtryk, og får dit budskab klart igennem.

Alt vores udstyr er på forhånd indstillet korrekt, i garanteret god stand, og overskueligt at sætte op. Skulle du dog ikke være tryg ved at stå med ansvaret for det tekniske, sender vi meget gerne en mand ud, som sørger for at alt det tekniske fungerer som det skal – nogen gange er der nemlig ikke plads til fejl.

Hvis du har spørgsmål til hvilket udstyr der passer til din begivenhed, levering eller opsætning, eller måske brug for en hjælpende hånd til det tekniske, skal du være meget velkommen til at kontakte os. Så sørger vi for at alt forløber som det skal, og at du får ro i sindet og styr på det tekniske.

Go to Top